• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimipisteemme

Tietosuojakäytäntö

  1. JOHDANTO

Tämä tiedotusteksti kertoo, kuinka FemtioFemPlus AB ja paikallinen franchise-edunsaaja käsittelevät henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on. Tiedot on osoitettu sinulle nimellä

  • Onko asiakas kanssamme tilaamalla palveluitamme.
  • Etsitkö työtä tai muuta yhteistyötä kanssamme.
  • Rekisteröi kiinnostuksesi tulla franchise-asiakkaaksi.
  • Käy verkkosivustollamme tai sosiaalisen median alustoilla.
  • Osallistuu markkinointitoimintoihimme tai asiakastutkimuksiimme.
  • Kommunikoi kanssamme muilla tavoilla, esimerkiksi asiakaspalvelun, lomakkeiden tai franchising-edustajamme kautta.
  • Hanki tietoa kotitalouksien vähennyksistä.

 

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Siksi olemme innokkaita siitä, että kerättyjä ja tallennettuja henkilötietojasi käsitellään turvallisella tavalla ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Kehotamme sinua lukemaan nämä tiedot huolellisesti. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä meihin yhteydenottotietojen kautta, jotka ovat tämän tekstin lopussa.

 

 

  1. MITÄ HENKILÖTIEDOT OVAT?

Henkilötiedot ovat kaikkia tietoja, jotka voidaan linkittää suoraan tai epäsuorasti (ts. Yhdessä muiden tietojen kanssa), kuten nimi, valokuva, osoite, sosiaaliturvatunnus, IP-osoite tai omaisuuden nimitykset.

 

  1. MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME sinusta ja miksi?

Tässä osassa selitämme, miten henkilökohtaisia ​​tietojasi käytetään, jotta voimme tarjota sinulle parhaan kokemuksen ja palvelun.

 

3.1 Kun ostat palveluitamme

Kun ostat meiltä palveluja, käsittelemme seuraavia meille antamiasi tietoja:

  • Nimesi (ja mahdollisen avopuolison nimi), osoitteesi ja yhteystietosi, jotta voimme suorittaa tehtävän.
  • Sosiaaliturvatunnuksesi, esimerkiksi voidaksesi tehdä kotitalouksien vähennyksiä. Omaisuutesi, jos niitä vaaditaan kotitalouksien vähennyksiin.
  • Tietoja aiemmista tilauksistasi paremman palvelun tarjoamiseksi.
  • Tietoja säestyksen tai muun avun tarpeesta, jota saatetaan tarvita palvelumme parantamiseksi sinulle.
  • Tietoja maksamisesta ja maksuhistoriasta.

Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi:

  • Tunnista itsesi palvelun ostajaksi.
  • Pystyä suorittamaan palvelu hyvällä tavalla.
  • Pysty huolehtimaan kotitalouden vähennyslaskennan hallinnosta, kun ostat palveluitamme.
  • Meiltä saatujen tilausten yhteydessä havaittu petos.
  • Hallitse ja toimitat ostamasi ehdot ostoehtojemme mukaisesti, esimerkiksi tarjoamalla ostamasi palvelun.
  • Ilmoita sinulle (kirjeellä, tekstiviestillä, sähköpostilla, puhelimitse tai vastaavalla sähköisellä viestinnällä) palvelun muutoksista, muutoksista tai varauksista.
  • Markkinoi palveluitamme ja tuotteitamme, esimerkiksi sähköpostitse ja tekstiviestillä. Tuota ostotilastoja / asiakastyytyväisyyttä palvelujemme parantamiseksi.

Käsittelyn oikeusperusta: Käsittelemme henkilötietojasi sopimusten toteuttamisen tuella, kun tarjoamme palvelua, ja etujen tasapainottamisen tuella, kun meillä on perusteltu etu käyttää tietojasi tilastoihin ja markkinoida palveluitamme maksuihin ja estää petokset, ja se perustuu lakisääteiseen velvoitteeseen hallinnoida rekisteröinnin poistamisasetuksia.

Säilytysaika: Tallennamme sinusta tietoja 12 kuukauden ajan tehtävän suorittamisen jälkeen, muun muassa valitusten perustaksi. Poikkeuksia tähän ovat kuitenkin silloin, kun valitusaika on pidempi tai tietoja vaaditaan lakisääteisten vaatimusten, kuten kirjanpitolain, täyttämiseksi.

3.2 Kun olet yhteydessä meihin

Voit valita viestinnän Vi: n kanssa useilla eri tavoilla, esim. sosiaalisen median, verkkosivuston, puheluiden ja sähköpostiviestien kautta asiakaspalveluumme.

Kun olet yhteydessä meihin, käsittelemme sinulle antamiasi tietoja, esimerkiksi:

  • Nimi ja yhteystiedot.
  • Tietoja näkökulmastasi, kysymyksestäsi tai asiasta.

 

Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi:

  • Vastaa kysymyksiin ja käsittele tapaustasi, esimerkiksi korjaa virheet tai käsittele valitukset.
  • Toimita pyydetyt tiedot.
  • Paranna palveluitamme ja verkkosivustomme kautta tarjoamiamme ja julkaisemiamme tietoja.

 

Käsittelyn oikeusperusta: Käsittelemme henkilötietojasi meidän ja sinun oikeutetun edun vuoksi käsitellä tapaustasi (etujen tasapainottaminen).

Säilytysaika: Säilytämme henkilötietojasi enintään 12 kuukautta tapauksen päättymisen jälkeen, jotta voimme varmistaa jäljitettävyyden kanssasi. Tästä on kuitenkin poikkeuksia, kun tiedonanto koskee valituksia. Valitusaika on pidempi tai tietoja vaaditaan tätä koskevien lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi.

 

3.3 Kun osallistut markkinointitoimintaan tai asiakaskyselyihin

Markkinointitoiminnan yhteydessä (luennot, kilpailut, kampanjat jne.) Tai asiakaskyselyjen yhteydessä (kyselyt ja haastattelut puhelimitse tai paneelien kautta) käsittelemme meille antamiasi tietoja, mukaan lukien nimet ja yhteystiedot.

Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi:

  • Hallinnoi markkinointitoimintaasi tai asiakaskyselyäsi, mukaan lukien palautetta sinulle.
  • Luo raportteja ja muuta materiaalia julkaistavaksi verkkosivustollamme ja sosiaalisessa mediassa.
  • Kerro ja tarjoa sinulle uusia markkinointitoimia ja asiakaskyselyjä.
  • Tuota tilastoja markkinointitoiminnoista ja asiakaskyselyistä palvelujemme parantamiseksi.

 

Käsittelyn oikeusperusta: Käsittelemme henkilötietojasi meidän ja sinun oikeutetun edun vuoksi, kuten yllä on kuvattu (etujen tasapainottaminen) ja tuella sopimusten täyttämisessä kilpailujen hallinnoinnissa. Jos hoitomme vaatii suostumustasi, saamme suostumuksesi ennen hoidon aloittamista.

Säilytysaika: Tallennamme henkilötietojasi periaatteessa 3 kuukautta toiminnan päättymisen jälkeen.

 

3.4 Kun käytät verkkosivustoamme

Kun vierailet verkkosivustollamme, käsittelemme:

  • Tietoja verkkosivustomme integroinnista ja käytöstä, esimerkiksi pyytäessäsi franchising-asiakkaita.
  • Tiedot vierailuistasi verkkosivustoillamme niin kutsuttujen evästeiden avulla.

Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi:

  • Tarjoa digitaalisia työkaluja ja palveluja.
  • Anna tukea, kun sinulla on teknisiä ongelmia.
  • Ylläpitää, testata ja parantaa digitaalisia työkalujamme ja palveluitamme.
  • Tunnista ja estää tietoturva-iskut, kuten virushyökkäykset.

Lisäksi käytämme kolmannen osapuolen Google Analytics -analyysipalvelua seuraamaan kuinka monta käyntiä ja miten käyttäjä käyttäjänä käytät sivustoamme. Tarkoituksena on optimoida verkkosivustomme niin, että sitä on mahdollisimman yksinkertaista käyttää. Tämä palvelu tallentaa tietoja Yhdysvalloissa ja ilmoitamme täten, että IP-osoitteesi ja selaintietosi lähetetään Googlen palvelimille Yhdysvalloissa verkkosivustomme tilastojen laatimiseksi. Googlessa olemme poistaneet käytöstä mahdollisimman suuren keruun, jotta vältämme tarpeettoman tiedonkeruun. Käytämme myös yksinkertaisempaa tilastopalvelua nimeltä Statcounter, joka myös kerää tietoja pienemmässä määrin, josta voimme nähdä kuinka monta kävijää meillä on ollut viime kuukausina. Tämä tallentaa IP-osoitteen ja käyttäjän käyttämät sivut.

Rättslig grund för hanteringen: Vi hanterar dina personuppgifter med stöd av intresseavvägning för våra berättigade intressen att underhålla, testa och förbättra våra digitala verktyg och tjänster.

Lagringstid: Vi sparar dina personuppgifter i 14 månad efter du har använt våra digitala kanaler.

3.5 När vi har en skyldighet enligt lag

Utöver vad som beskrivs i punkterna ovan hanterar vi i vissa fall dina personuppgifter när vi är skyldiga enligt lag, t ex på grund av vår bokföringsskyldighet eller vid begäran från myndighet.

Rättslig grund: När vi hanterar dina personuppgifter på grund av att vi är skyldiga enligt lag gör vi det med stöd i en rättslig skyldighet.

 

3.6 När du söker anställning hos oss

När du ansöker om anställning hos oss, hanterar vi följande uppgifter som du själv lämnar till oss:

  • Ditt namn, din adress och dina kontaktuppgifter, ditt personnummer, CV och referenser.
  • Information om dina besök på våra hemsidor, genom så kallade cookies.

Vi hanterar dina personuppgifter för att:

  • Kunna hantera din förfrågan
  • Ge dig support när du har tekniska problem.
  • Underhålla, testa och förbättra våra digitala verktyg och tjänster.
  • Upptäcka och förhindra säkerhetsangrepp, t ex virusattacker.

Käsittelyn oikeusperusta: Käsittelemme henkilötietojasi tasapainottamalla etuja oikeutettujen etujemme kanssa ylläpitää, testata ja parantaa digitaalisia työkalujamme ja palveluitamme.

Säilytysaika: Tallennamme henkilökohtaisia ​​tietojasi 14 kuukauden ajan sen jälkeen, kun olet käyttänyt digitaalisia kanavia.

3.7 Kun haet franchise-hakijaksi kanssamme

Kun vierailet verkkosivustollamme, käsittelemme:

  • Tietoja verkkosivustomme integroinnista ja käytöstä, esimerkiksi pyytäessäsi franchising-asiakkaita.
  • Tiedot vierailuistasi verkkosivustoillamme niin kutsuttujen evästeiden avulla.

Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi:

  • Pystyä käsittelemään pyyntösi.
  • Anna tukea, kun sinulla on teknisiä ongelmia.
  • Ylläpitää, testata ja parantaa digitaalisia työkalujamme ja palveluitamme.
  • Tunnista ja estää tietoturva-iskut, kuten virushyökkäykset.

 

Käsittelyn oikeusperusta: Käsittelemme henkilötietojasi tasapainottamalla etuja oikeutettujen etujemme kanssa ylläpitää, testata ja parantaa digitaalisia työkalujamme ja palveluitamme.

Säilytysaika: Tallennamme henkilötietojasi 6 kuukauden ajan sen jälkeen, kun olet käyttänyt digitaalisia kanavia.

 

 

  1. MITEN KAIKKI TALLENNA HENKILÖTIETOJA?

Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen käsittelyn tarkoitusten toteuttamiseksi, tai niin kauan kuin meidän on säilytettävä niitä lain mukaisesti. Sitten tietosi poistetaan tai tunnistetaan turvallisesti, jotta niitä ei voida enää linkittää sinuun. Lue lisätietoja siitä, kuinka kauan tallennamme tietosi yllä, luvun 3 jokaisesta osiosta.

 

  1. Kenelle tarjoamme henkilökohtaisia ​​tietojasi?

Emme koskaan myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. Voimme kuitenkin luovuttaa henkilötietojasi seuraaville vastaanottajaluokille:

  • Toimittajat, sekä EU: n / ETA: n sisällä että sen ulkopuolella, jotka esimerkiksi tarjoavat IT-palveluja, hoitavat asiakaspalveluasioita tai suorittavat maksujen välitystä ja luottotietoja puolestamme.
  • Jos ostat palvelun yrityssopimuksella, tiedot ostohistoriasta voidaan paljastaa yritykselle, jonka kanssa olemme sopineet (yleensä työnantajasi).
  • Muut vastaanottajat, kun se johtuu lakisääteisistä vaatimuksista, muista säännöistä tai hallituksen päätöksistä.

 

Vastaanottajien, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme, on aina tehtävä ns. Henkilötietojen avustajasopimus kanssamme, jotta voimme varmistaa, että tietojasi käsitellään oikein ja turvallisesti. Jos käytämme toimittajia, jotka käsittelevät henkilötietojasi puolestamme EU: n / ETA: n ulkopuolella, ryhdymme erityisiin suojatoimenpiteisiin, kuten allekirjoittamalla sopimuksia, jotka sisältävät Euroopan komission hyväksymiä ja Euroopan komission verkkosivustolla saatavilla olevia tiedonsiirtoa koskevia vakiomallilausekkeita.

Kun henkilötietojasi jaetaan vastaanottajalle, joka on itsenäisesti vastuussa henkilötiedoista, kuten viranomaiselle tai pankille, sovelletaan vastaanottajan tietosuojakäytäntöä ja tietoja henkilötietojen hallinnasta.

 

  1. MITEN SUOJAA HENKILÖTIETOJA?

Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja siksi keskitymme turvallisuuteen. Suoritamme toimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi tietosuojasäännösten ja vahvistettujen tietoturvaohjeiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että meillä on tietosuojaa koskevat rutiinit ja säännöt, esimerkiksi, että lähetämme tietosi turvallisella tavalla ja varmistamme, että henkilöstöllä on pääsy vain työhönsä tarvitsemiinsa tietoihin. Kirjaamme tapahtumia myös tietojärjestelmiin ja arkistoimme tietoja ilman hakuja, kun henkilötietojasi on säilytettävä pidempään (esim. Kirjanpitolain mukaan).

 

  1. OIKEUDESI

Sinulla on tietyt tietosuojalain mukaiset oikeudet. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavassa osiossa olevien yhteystietojen kautta.

  • Pääsy henkilötietoihisi – sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi, ja otteen siitä, mitä tietoja käsitellään.
  • Pyydä korjausta – sinulla on oikeus saada virheelliset tiedot korjattua.
  • Poistopyyntö – sinulla on oikeus saada tietosi poistettua tietyissä olosuhteissa. Vastustaminen oikeutettuun etuun perustuvaan käsittelyyn ja suoramarkkinointia varten – sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai sitä, että käsittely on rajoitettua.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen – sinulla on oikeus vaatia henkilötietojen siirtämistä meiltä toiselle yritykselle, viranomaiselle tai organisaatiolle. Tämä oikeus rajoittuu tietoihin, jotka olet antanut meille.

Jos haluat tietää enemmän tietosuojalainsäädännöstä ja oikeuksistasi, voit lukea lisää täältä: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX:32016R0679

Jos katsot, että henkilötietojesi käsittely ei tapahdu tietosuojalainsäädännön mukaisesti, ota meihin yhteyttä, katso alla oleva yhteystiedot-osa. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus Ruotsin tietotarkastusvirastolle, joka on valvontaviranomainen.

 

 

  1. SÄHKÖISEN SUORAN MARKKINOINNIN KÄYTTÖ

Vi kan komma att använda din e-postadress eller mobilnummer för direktmarknadsföring. Om du inte vill att vi använder Voimme käyttää sähköpostiosoitettasi tai matkapuhelinnumeroitasi suoramarkkinointiin. Jos et halua meidän käyttävän sähköpostiosoitettasi tai matkapuhelinnumeroitasi suoramarkkinointiin, ota yhteyttä meihin ja otamme käyttöön niin kutsutun mainontalohkon tiedoillesi.

Ota siinä tapauksessa yhteyttä meihin seuraavasti:

  • Ilmoitus mainontakiellosta tehdään osoitteeseen gdpr@femtiofem.se.
  • Älä unohda ilmoittaa nimeä, osoitetta ja henkilökohtaista / organisaation numeroa.
  • Voit myös seurata minkä tahansa meiltä tulevan sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä ja määrittää, mitä markkinointia et halua, ja mainoslohko otetaan käyttöön automaattisesti.

 

  1. YHTEYSTIEDOT

FemtioFemPlus AB (yritysnro 556727-4690) on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä kirjallisen käsinkirjoitetun pyynnön kautta, joka lähetetään osoitteeseen:

FemtioFemPlus AB . Henkilötietojen hallinta Mörsaregatan 11A 254 66 Helsingborg Kirjeessä haluamme sinun ilmoittavan tapauksesi lisäksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sosiaaliturvatunnuksesi. Liitä mukaan myös kopio henkilötodistuksestasi. Vastaukset lähetetään väestörekisteröintiosoitteeseesi.

 

 

  1. TIEDOTEKSTIN PÄIVITYKSET

Tämä tiedotusteksti päivitettiin viimeksi 15. helmikuuta 2021 ja se voi muuttua.

 

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt.
    Liitä ansioluettelo tai henkilökohtainen kirje. (PDF-muoto, enintään 1 MB)
  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustomme käytännöt.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon. Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg med över 100 lokalkontor i Sverige.

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00. Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Bli medarbetare

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Visste du att vi även söker efter dig som inte fyllt 55?   Läs vidare och ansök