• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimipisteemme

Tietosuojakäytäntö

1. JOHDANTO

Tässä tiedotus tekstissä kerrotaan, miten ViiskytViisPlus Oy  ja paikallinen franchise-yrittäjäsi käsittelevät henkilötietoja ja mitä oikeuksia sinulla on. Tiedot on osoitettu sinulle, joka:

  • Olet asiakkaamme käyttämällä palveluitamme.
  • Etsit työtä tai yhteistyötä kanssamme.
  • Olet kiinnostunut franchise-yrittäjäksi ryhtymisestä.
  • Vierailet verkkosivuillamme tai sosiaalisen median alustoillamme.
  • Osallistut markkinointi-toimintaamme tai asiakaskyselyihimme.
  • Muutoin kommunikoit kansamme esimerkiksi asiakaspalvelun tai franchise-yrittäjien kautta.
  • haluat hyödyntää kotitalousvähennystä.

 

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Siksi haluamme, että kerättyjä ja tallennettuja henkilötietoja käsitellään turvallisella tavalla ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Suosittelemme että luet nämä tiedot huolellisesti. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä yhteystietojen kautta jotka löydät tämän tekstin lopussa.

 

2. MITÄ HENKILÖTIEDOT OVAT?

Henkilötiedot ovat mitkä tahansa tiedot, jotka voivat liittyä suoraan tai välillisesti sinuun  (eli yhdessä muiden tietojen kanssa), kuten nimi, kuva, osoite, henkilötunnus, IP-osoite jne.

 

3. MITKÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME SINUSTA JA MIKSI?

Tässä osassa kerromme, kuinka henkilökohtaisia ​​tietojasi käytetään, jotta voimme tarjota sinulle parhaan kokemuksen ja palvelun.

 

3.1 Kun ostat palveluitamme

Kun ostat palveluja meiltä, ​​käsittelemme seuraavia meille antamiasi tietoja:

  • nimesi , osoitteesi ja yhteystietosi.
  • Henkilötunnuksesi, kotitalousvähennyksen hyödyntämiseksi.
  • Tietoja aiemmista tilauksestasi paremman palvelun tarjoamiseksi.
  • Tietoja avustajasta tai muun avun tarpeesta, jota saatetaan tarvita palvelujen parantamiseksi.
  • Tietoja maksuista ja maksuhistoriasta.

 

Tämän lisäksi käytämme henkilötieto järjestelmää täydentämään tietojasi. Tiedot, jotka voimme noutaa, ovat:

  • Nimesi , osoitteesi ja yhteystietosi
  • Henkilötunnuksesi, kotitalousvähennyksen hyödyntämiseksi

 

Henkilötietojasi käsitellään näistä syistä:

  • Tunnistamaan sinut palvelun ostajaksi.
  • jotta pystymme suorittamaan palvelumme kiitettävästi.
  • voidaksemme käsitellä kotitalousvähennyksiä.
  • Havaitsemaan ja ehkäisemään petoksia, jotka liittyvät tilauksiin.
  • Hallinnoida  ja toimittaa ostoksesi ehtojen mukaisesti.
  • Ilmoittamaan sinulle (kirjeellä, tekstiviestillä, sähköpostilla, puhelimitse tai vastaavalla sähköisellä viestinnällä) palvelu muutoksista tai muutoksia varauksissa.
  • Markkinoida palveluitamme ja tuotteitamme, esimerkiksi sähköpostitse ja tekstiviestillä.
  • Tuottaa ostotilastoja palvelujemme parantamiseksi.

 

Käsittelyn oikeudellinen perustelu: Käsittelemme henkilötietojasi sopimusten täytäntöönpanon  perusteella kun tarjoamme palvelua, kun meillä on oikeus käyttää tietojasi tilastoihin  ja mainostaa palveluitamme,  varmistaa maksut ja estää petokset sekä tukea lakisääteistä velvoitetta rekisteristä poistamisen asetusten hallintaan.

Säilytysaika: Tallennamme sinusta tietoja enintään 12 kuukauden ajan tehtävän suorittamisen jälkeen muun muassa valitusten perustaksi. Tästä on kuitenkin poikkeuksia kun korvausvaatimusaika on pidempi tai tietoja tarvitaan lakisääteisten vaatimusten, kuten kirjanpitolain täyttämiseksi.

 

3.2 Kun kommunikoit kanssamme

Voit halutessasi kommunikoida kanssamme useilla eri tavoilla. Sosiaalisen median ja verkkosivujen kautta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Kun olet yhteydessä meihin, käsittelemme meille antamiasi tietoja, mm.

  • Nimi ja yhteystiedot.
  • Tietoja mielipiteistäsi, kysymyksistäsi tai asioinnista.

 

Käsittelemme henkilötietojasi koska:

  • Vastaamme kysymyksiin ja käsittelemme asiasi, kuten virheiden korjaaminen tai valitusten käsittelyä.
  • Toimitamme pyydetyt tiedot.
  • Haluamme parantaa palveluitamme ja tietojamme jotka julkaisemme verkkosivuillamme.

 

Käsittelyn oikeusperusta: Käsittelemme henkilötietojasi meidän ja sinun oikeutetun edun vuoksi (etujen tasapainottaminen).

Säilytysaika: Säilytämme henkilötietojasi enintään 12 kuukautta tapauksen päättymisen jälkeen, jotta voimme varmistaa jäljitettävyyden kanssasi. Tästä on kuitenkin poikkeuksia, kun tiedonanto koskee valituksia. Jos valitusaika on pidempi tai tietoja vaaditaan lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi.

 

3.3 Kun osallistut markkinontiin tai asiakaskyselyihin

Markkinointitoimintojen (luennot, kilpailut, kampanjat jne.) tai asiakaskyselyjen (kyselyt ja haastattelut puhelimitse tai paneelien kautta) yhteydessä käsittelemme antamiasi tietoja , mukaan lukien nimet ja yhteystiedot.

Käsittelemme henkilötietojasi koska:

  • Haluamme hallinnoida markkinointia, asiakaskyselyjä ja palautteiden antamista sinulle.
  • Luomme raportteja ja muuta materiaalia julkaistavaksi verkkosivustollamme ja sosiaalisessa mediassa.
  • Informoidaan ja tarjotaan sinulle uusia markkinointitoimia ja asiakaskyselyjä.
  • Hyödynnämme markkinointi tilastoja ja asiakaskyselyjä palvelujen parantamiseksi.

 

Käsittelyn oikeusperusta: Käsittelemme henkilötietojasi meidän ja sinun oikeutetun etusi vuoksi, kuten yllä on kuvattu  ja  sopimusten täyttämisessä kilpailujen hallinnoinnissa. Jos käsittelymme edellyttää suostumustasi, pyydämme suostumuksesi ennen käsittelyn aloittamista.

Säilytysaika: Lähtökohtana on, että tallennamme henkilötietojasi 3 kuukauden ajan toiminnan päättymisestä.

 

3.4 Kun käytät verkkosivustoamme

Kun vierailet verkkosivustollamme, käsittelemme:

  • Tietoja siitä, miten integroit verkkosivuillamme ja käytät niitä.  Esimerkiksi tiedusteluja franchising-yrittäjälle.
  • Tietoja vierailuistasi verkkosivuillamme niin sanottujen evästeiden avulla.

Käsittelemme henkilötietojasi jotta voisimme:

  • Tarjota digitaalisia työkaluja ja palveluja.
  • Antaa sinulle tukea, kun sinulla on teknisiä ongelmia.
  • Ylläpitää, testata ja parantaa digitaalisia työkalujamme ja palveluitamme.
  • Tunnistaa ja estää tietoturva-iskut, kuten virushyökkäykset.

Tämän lisäksi käytämme kolmannen osapuolen analyysipalvelua nimeltä Google Analytics seurataksemme, kuinka monta käyntiä ja miten sinä käyttäjänä käytät verkkosivustoamme. Tarkoituksena on optimoida verkkosivustomme niin, että se on mahdollisimman helppo käyttää. Tämä palvelu tallentaa tietoja Yhdysvalloissa ja ilmoitamme sinulle täten, että IP-osoitteesi ja selain tietosi lähetetään Googlen palvelimille Yhdysvaltoihin kootaksemme tilastoja verkkosivustollemme  Googlessa olemme pyrkineet vähentämään turhan suuren keruun, jotta emme kerää tietoja tarpeettomasti. Käytämme myös yksinkertaisempaa tilastopalvelua nimeltä Statcounter, joka myös kerää tietoja vähemmän yksityiskohtaisesti, josta voimme nähdä kuinka monta kävijää meillä on ollut viime kuukausina. Tämä palvelu tallentaa IP-osoitteen ja sivut, joilla käyttäjä vierailee.

Käsittelyn oikeusperusta: Käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme mukaisesti digitaalisten työkalujamme ja palvelujemme ylläpitämiseksi, testaamiseksi ja parantamiseksi.

Säilytysaika: Tallennamme henkilötietojasi 14 kuukauden ajan sen jälkeen, kun olet käyttänyt digitaalisia kanaviamme.

 

3.5 Kun meillä on lakisääteinen velvoite

Edellä olevien kappaleiden lisäksi käsittelemme joissakin tapauksissa henkilötietojasi, kun laki sitä edellyttää, esimerkiksi kirjanpitovelvoitteidemme vuoksi tai viranomaisen pyynnöstä.

Oikeusperusta: Kun käsittelemme henkilötietojasi, koska laki edellyttää meitä, teemme sen oikeudellisen velvoitteen perusteella.

 

3.6 Kun haet työtä meiltä

Kun haet työtä meiltä, ​​käsittelemme seuraavia tietoja:

  • Nimesi, osoitteesi ja yhteystietosi, henkilötunnuksesi, ansioluettelosi ja mahdolliset suosittelijat.
  • Tiedot vierailuistasi verkkosivuillamme niin kutsuttujen evästeiden avulla.

Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi että voisimme:

  • Käsitellä tiedustelusi
  • Antaa sinulle tukea, kun sinulla on teknisiä ongelmia.
  • Ylläpitää, testata ja parantaa digitaalisia työkalujamme ja palveluitamme.
  • Tunnista ja estää tietoturva-iskut, kuten virushyökkäykset.

 

Käsittelyn oikeusperusta: Käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme mukaisesti digitaalisten työkalujamme ja palvelujemme ylläpitämiseksi, testaamiseksi ja parantamiseksi.

Säilytysaika: Tallennamme henkilötietojasi 6 kuukauden ajan sen jälkeen, kun olet käyttänyt digitaalisia kanavia.

 

3.7 Kun haet franchise-yrittäjäksi

Kun vierailet verkkosivuillamme, käsittelemme:

  • Tietoja siitä, miten integroit verkkosivuillamme ja miten käytät niitä. Esimerkiksi tiedusteluja franchise-yrittäjälle.
  • Tietoja vierailuistasi verkkosivuillamme niin sanottujen evästeiden avulla.

Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi että voisimme:

  • Käsitellä tiedustelusi
  • Antaa sinulle tukea, kun sinulla on teknisiä ongelmia.
  • Ylläpitää, testata ja parantaa digitaalisia työkalujamme ja palveluitamme.
  • Tunnista ja estää tietoturva-iskut, kuten virushyökkäykset.

 

Käsittelyn oikeusperusta: Käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme mukaisesti digitaalisen työkalujamme ja palvelujemme ylläpitämiseksi, testaamiseksi ja parantamiseksi.

Säilytysaika: Tallennamme henkilötietojasi 6 kuukauden ajan sen jälkeen, kun olet käyttänyt digitaalisia kanavia.

 

4. KUINKA KAUAN TALLENNAMME HENKILÖTIETOJASI?

 

Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeenmukaista, tai niin kauan kuin meidän on säilytettävä niitä lain mukaan. Tämän jälkeen tietosi poistetaan tai tunnisteet poistetaan turvallisesti, jotta niitä ei voida enää linkittää sinuun. Lue lisää siitä, kuinka kauan tallennamme tietojasi yllä luvun 3 vastaavista osiosta.

 

5. KENELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJASI?

Emme koskaan myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. Voimme kuitenkin luovuttaa henkilötietojasi seuraaville vastaanottajille:

  • Toimittajille, sekä EU: n / ETA: n sisällä että sen ulkopuolella, jotka esimerkiksi tarjoavat IT-palveluja, asiakaspalvelua tai suorittavat maksujen välitys- ja luottotietoja puolestamme.
  • Jos ostat palvelun yrityssopimuksella, tietoja ostohistoriasta voidaan luovuttaa yritykselle, jonka kanssa meillä on sopimus (yleensä työnantajasi).
  • Muut vastaanottajat, jos laki, asetus tai viranomainen sitä edellyttää.

 

Vastaanottajien, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme, on aina tehtävä kanssamme niin kutsutun henkilötietojen käsittelysopimuksen varmistaakseen että tietojasi käsitellään oikein ja turvallisesti. Jos käytämme palveluntarjoajia, jotka käsittelevät henkilötietojasi puolestamme EU: n / ETA: n ulkopuolella, ryhdymme erityisiin suojatoimiin, kuten allekirjoittamalla sopimuksia, jotka sisältävät Euroopan komission hyväksymiä ja Euroopan komission verkkosivustolla saatavilla olevia tiedonsiirtoa koskevia vakiomalli lausekkeita.

Kun henkilötietojasi jaetaan vastaanottajalle, joka on itsenäisesti vastuussa henkilötiedoista, kuten viranomaiselle tai pankille, sovelletaan vastaanottajan tietosuojakäytäntöä ja tietoja henkilötietojen hallinnasta.

 

6. MITEN SUOJAAMME HENKILÖTIETOJASI?

Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja siksi keskitymme turvallisuuteen. Suoritamme toimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi tietosuoja säännösten ja vakiintuneiden tietoturvaohjeiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että meillä on tietosuojaa koskevat rutiinit ja säännöt, esimerkiksi, että lähetämme tietosi turvallisella tavalla ja varmistamme, että henkilöstöllä on pääsy vain työhönsä tarvitsemiinsa tietoihin. Kirjaamme tapahtumia myös tietojärjestelmiin ja arkistoimme tietoja ilman hakukelpoisuutta, kun henkilötietojasi on säilytettävä pidempään (esim. Kirjanpitolain mukaan).

 

7. OIKEUTESI

Sinulla on tietyt tietosuojalain mukaiset oikeudet. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavassa osiossa olevien yhteystietojen kautta.

  • Pääsy henkilötietoihin – sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi, ja ote siitä, mitä tietoja käsitellään.
  • Pyydä korjausta– sinulla on oikeus saada korjatuksi virheelliset tiedot.
  • Poistopyyntö– sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus saada tietosi poistetuksi.
  • Vastustaa käsittelyä oikeutetun etumme perusteella ja suoramarkkinointia vastaan – sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai käsittelyn rajoittamista.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen – sinulla on oikeus vaatia henkilötietojen siirtoa meiltä toiselle yritykselle, viranomaiselle tai organisaatiolle. Tämä oikeus rajoittuu tietoihin jotka olet meille luovuttanut.

Jos haluat tietää enemmän tietosuojalainsäädännöstä ja oikeuksistasi, voit lukea lisää täältä http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX:32016R0679

Jos katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole tietosuojalainsäädännön mukaista, ota meihin yhteyttä. Katso alla olevat yhteystiedot. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus Suomen tietotarkastus valvontaviranomaiselle..

 

8. SÄHKÖISEN SUORAMARKKINOINNIN VASTUSTAMINEN

Voimme käyttää sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi suoramarkkinointiin. Jos et halua meidän käyttävän sähköpostiosoitettasi tai matkapuhelinnumeroasi suoramarkkinointiin, ota yhteyttä meihin ja otamme käyttöön niin kutsutun mainosesteen tiedoillesi.

Ota siinä tapauksessa yhteyttä meihin seuraavasti:

  • Ilmoitus mainontakiellosta tehdään osoitteesssa gdpr@femtiofem.se. Älä unohda ilmoittaa nimeäsi, osoitetteesi  ja henkilötunnustasi/yritystunnustasi.
  • Voit myös seurata minkä tahansa meiltä tulevan sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä ja määrittää, mitä markkinointia et halua, ja mainoseste otetaan käyttöön automaattisesti.

 

9. YHTEYSTIEDOT

ViiskytViisPlus OY (Y-3091445-9) on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä kirjallisella allekirjoitetulla pyynnöllä osoitteeseen:

ViiskytViisPlus OY

Henkilötietojen hallinta

Eteläesplanadi 24

00130 HELSINKI

Kirjallisessa yhteenotossa haluamme sinun ilmoittavan asiointisi lisäksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja henkilötunnuksesi. Liitä mukaan myös kopio henkilötodistuksestasi. Vastaukset lähetetään sinun rekisteröityyn osoitteeseen.

 

10. TIETOTEKSTIN PÄIVITYKSET

Tämä tiedotus päivitettiin viimeksi 24. toukokuuta 2018 ja siihen voi tulla muutoksia.

 

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt.
    Liitä ansioluettelo tai henkilökohtainen kirje. (PDF-muoto, enintään 1 MB)
  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon. Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg med över 100 lokalkontor i Sverige.

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00. Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Bli medarbetare

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Visste du att vi även söker efter dig som inte fyllt 55?   Läs vidare och ansök