• Ota yhteyttä, me kerromme lisää!

  • Jatkamalla hyväksyt tietosuoja- ja verkkosivustokäytäntömme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Välkommen att kontakta oss!
+358 41 313 0275

Toimipisteemme

Kodin puhtaanapito, kuten siivous ja vaatehuolto Lahdessa

Tiedätkö hauskempia asioita, joihin haluat mieluummin käyttää aikaasi ja energiaasi kuin on kodin puhtaana pitäminen? Tarjoamme kaikkeen kodin siivoamiseen, pyykin lajitteluun ja silittämiseen tai kaappien järjestelyyn liittyviin tehtäviin kokeneita kotiapulaisia. Kun varaat säännöllisen siivouksen, saat aina saman henkilön kotiisi. Tapauskohtaisesti on sovittavissa siivoustarvikkeiden ja välineiden hankinnasta ja käytöstä. Meiltä saat apua myös muutossa tarvittaviin pakkaus- ja järjestelytöihin.
Huomioi kotitalousvähennys 60/40%. Sen lisäksi sinulla voi olla mahdollisuus myös alvittomaan (0%) laskuun. Selvitämme sen työtä sopiessamme.

Palvelut yksityisasiakkaille:

Tapamme toimia
Ensimmäisellä käynnillä tulemme yhdessä työtekijän kanssa tapaamaan sinua. Sovimme tarkemmin, kuinka yhteistyömme käynnistyy ja teemme sopimuksen. Pidäthän huolen, että sovitun työn tekemiseen liittyvät työvälineet ja -aineet löytyvät kotoasi. Tarvittaessa voidaan sopia, että tekijämme tuovat omat työkalut mukanaan.

Kotitalousvähennys
Verotuksessa hyväksytään vähennystä vuonna 2022 40-60% ostettujen palveluiden työn osuudesta maks. 3500€ per henkilö.

Lasku ilman alvia
Oletko oikeutettu arvonlisäverosta vapaaseen laskutukseen? Selvitetään mahdollisuus tilauksen yhteydessä.

Vakuutus
Tekijämme ovat vakuutettuja omaisuus- ja henkilövahinkojen osalta. Kysy meiltä tarvittaessa lisää.

Maksut
Tekijämme ottavat teiltä kuittauksen työn suorittamisesta ja lähettävät tiedon meille. Laskutamme kahden viikon välein, maksuehto on kaksi viikkoa. Tilattu työ on mahdollista peruuttaa veloituksetta 48 tuntia ennen sovittua tehtävän suorittamista.

Tarvitsetko apua? Ota heti yhteyttä!